top of page
Pink Bubbles

PRODUKTER

Kliniken använder sig endast av högteknologiskt stabila produkter för att kunden ska känna sig trygg att få det bästa som finns på marknaden.

Bocouture

BOTOX

Bocouture

Bocouture är ett läkemedel som innehåller den aktiva substansen "Botulinumtoxin typ A" som har en avslappnande effekt lokalt på de injicerade musklerna.

Bocuture kemisk förklaring

Bocouture är den enda rena botulinumtoxinprodukten på marknaden.

Bocouture levererar önskvärda resultat UTAN onödiga föroreningar, som ex. komplex protein, som inte har någon roll i den terapeutiska effekten. Proteinet kan göra så att din kropp bildar antikroppar mot toxinet vilket i sin tur leder till att din kropp blir resistens mot toxinet. Toxinet blir då verkningslöst oavsett vilket varumärke som används. Bocoutures effektivitet är vetenskapligt bevisad, och det är det enda neurotoxin som är godkänt för den kombinerade behandlingen av linjer i den övre delen av ansiktet, vilket inkluderar horisontella pannlinjer, glabella (bekymmersrynkor) och kråkfötter(skrattrynkor).

 

Bocouture stöder dagens kliniska praxis genom att ge säkra och effektiva behandlingar.

Det ger konsekventa och pålitliga resultat, som gör både den legitimerade behandlaren och kunden mycket nöjda.

Stylage lidokain utbud produkt

FILLER

STYLAGE

STYLAGE® består av hyaluronsyra; ett kroppseget icke-animalisk, ej permanent ämne.

Den används till att fylla ut fina linjer, djupare veck, samt för ökad volym i t.ex. kinder och läppar. Man kan även göra ett ansiktslyft utan operation eller konvalescens.


STYLAGE® är den senaste patenterade hudfillern och är känd för sin unika IPN-teknologi. Hudfillern innehåller dessutom en naturlig antioxidant som minskar svullnad och rodnad efter behandling. 

Kliniken använder STYLAGE® som innehåller Lidokain som är ett smärtstillande ämne vilket förbättrar behandlingsupplevelsen.

HYALASE

Hyaluronidase

Används för att ta bort existerade filler (Hyaluronsyra) som finns i området.

Hyalase förpackning
bottom of page